سایر رشته هاشیمی

دانلود گزارش كارآموزي كنترل كيفيت صابون

کد: B_111

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: 1
تاريخچه شركت پاكسان 2
محصولات توليدي شركت پاكسان 4
فصل دوم: 6
سورفكتانت‌ها يا مواد فعال‌كننده سطحي 7
سورفكتانت‌هاي آنيوني 9
سورفكتانت‌هاي كاتيوني 9
سورفكتانت‌هاي آمفوتريك 10
سورفكتانت‌هاي غيريوني 11
فصل سوم: 13
تاريخچه صابون 14
تعريف صابون 16
ساختمان شيميايي صابون 17
اشكال تجاري صابون 19
تئوري صابوني شدن 22
صابوني شدن تري گليسريد به وسيله سود 22
صابوني شدن اسيد چرب آزاد توسط سود 22
سرعت واكنش صابوني شدن 23
فصل چهارم 26
مواد اوليه صابون‌سازي 27
چربي‌ها و روغن‌ها 27
طبقه‌بندي روغن‌ها و چربي‌ها براساس خواص صابون‌ حاصل 29
اسيدهاي چرب 32
اسيدهاي چرب اشباع شده 32
اسيدهاي چرب اشباع نشده 33
آب 36
بازهاي معدني 36
بازهاي آلي 36
مواد افزودني 37
كلرورها 37
سيليكات‌هاي محلول 37
فسفات‌هاي قليايي 38
بنتونيت 38
روغن لانولين يا پارافين 38
آنتي‌اكسيدان‌ها 39
EDTA 39
سولفات منيزيم 39
سيليكات منيزيم 39
رنگ 40
دي‌اكسيد تيتانيوم 40
اپتيكال برايتنر 40
محافظت‌كننده‌ها و ضدعفوني‌كننده‌ها 40
اسانس 41
فصل پنجم 42
روش‌هاي توليد صابون 43
تهيه صابون‌ به روش سرد 43
تهيه صابون به روش نيم جوش (نيمه‌گرم) 43
تهيه صابون به روش جوشاندن مكرر (گرم) 44
تهيه صابون به روش پيوسته و مداوم 46
مرحله تكميل صابون 48
بسته‌بندي صابون 50
فصل ششم: 51
آزمايشات مربوط به اسيدهاي چرب 52
انديس صابوني 52
انديس يدي 52
انديس اسيدي 53
تايتر 53
رنگ 54
آزمايشات مربوط به صابون پخت 55
اندازه‌گيري قليائيت و كل مواد چرب 55
اندازه‌گيري گليسرين 56
اندازه‌گيري نمك 57
روش شكستن صابون (جداكردن اسيد چرب آن) 58
آزمايشات مربوط به آب صابون 59
اندازه‌گيري نمك آب صابون 59
اندازه‌گيري درصد قليائيت و صابون همراه 59
اندازه گيري درصد گلسيرين آب صابون 60
آزمايشات مربوط به آب به دست آمده از ديگ بخار 61
تعيين كانداكتيويته و كل املاح محلول 61
اندازه‌گيري سختي كل 61
اندازه‌گيري قليائيت فنل‌فتالئين و قليائيت متيل اورانژ 61
تعيين درصد خلوص سود 63
تعيين درصد خلوص سولفات منزيم 63
منابع و مآخذ 64

فهرست جداول
نمودار خواص صابوني انواع روغن و صابون آنها 31
جدول اسيدهاي چرب اشباع 34
جدول اسيدهاي چرب غيراشباع 35

چكيده:
صابون يك محصول بهداشتي است و براي جلب رضايت مصرف‌كننده بايستي كيفيت اين محصول مورد بررسي قرار گيرد تا در صورت وجود هرگونه مشكل براي رفع آن اقدام شود.
در اين مجموعه، آزمايشاتي كه در آزمايشگاه كنترل كيفيت بر روي محصول صابون انجام مي‌شود شرح داده شده‌است پس از انجام اين آزمايشات محصول موردنظر تأييد و يا رد مي‌شود.بنابراين ابتدا بايد روش توليد صابون يا به عبارتي واكنش صابوني شدن و نيز مواد اوليه صابون بررسي و سپس به بحث كنترل كيفيت آن پرداخت.
صابوني كه براي انجام آزمايشات به آزمايشگاه كنترل كيفيت، به عنوان نمونه، آورده مي‌شود به دو شكل است:
صابون پخت و صابون بسته‌بندي:
صابون پخت صابوني است كه از تانك‌هاي پخت متفاوتي نمونه‌گيري مي‌شود و رنگ و اسانس هم ندارد در مورد اين صابون پارامترهايي از قبيل قليائيت، درصد نمك، درصد گلسيرين و TFM (كل مواد چرب) اندازه‌گيري مي‌شود. صابون بسته‌بندي هم يك صابون تكميل شده است و فقط پارامتر قليائيت براي اندازه‌گيري مي‌شود.
در آزمايشگاه كنترل كيفيت علاوه بر آزمايشات انجام شدة بر روي صابون محصولات ديگري هم مورد آزمايش قرار مي‌گيرند كه عبارتند از اسيدهاي چرب، چربي‌ها و محصولات صنعتي از قبيل فوم حفاري، تگزاپون صدفي اسيد استئاريك روغن سبزه و غيره.

پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.

——————————————————————————————————————-

نام محصول :دانلود گزارش كارآموزي كنترل  کیفیت صابون
قیمت : 2500تومان
فرمت فایل :ورد
تعداد صفحات:65صفحه
حجم فایل: 49کیلوبایت

قابل پرداخت با کلیه کارت های بانکی

قیمت قبل از تخفیف 10000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *