باغبانیکشاورزی

دانلود پایان نامه ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

کد: B_72

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چكيده فارسي
چكيده انگليسي
پيش گفتار
بخش اول – مباحث نظري
فصل اول – اسفرزه
1-1 اسفرزه
1-1-1- ريخت شناسي
2-1-1- زمان جمع‌آوري
3-1-1- خرده نگاري
4-1-1- طرز نگهداري
5-1-1- دامنه انتشار
6-1-1- مواد متشكله
7-1-1- مواد مصرف گياه
8-1-1- مهم‌ترين اثرات گزارش شده اسفرزه
1-8-1-1- بيماريهاي قلبي – عروقي
9-1-1- نحوه مقدار مصرف به عنوان ملين گياهي
10-1-1- مكانسيم اثر
11-1-1- موارد عدم مصرف
12-1-1- در دوران بارداري و شيردهي
13-1-1- تداخل دارويي
14-1-1- موارد احتياط
15-1-1- اشكال دارويي
2-1- كنترل كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه
فصل دوم – يبوست
1-2- يبوست
2-2- اتيولوژي
3-2- درمان
1-3-2- درمان غير دارويي
2-3-2- درمان دارويي
4-2- سوء مصرف ريلمين‌ها
فصل سوم – كليات فرآورده‌ جوشان
1-3- مقدمه
2-3- تعريف پودر
1-2-3- انواع پودرها
3-3- تعريف گرانول
1-3-3- انواع گرانولها
4-3- مزاياي فرآورده‌هاي پودري و گرانولي
5-3- معايب پودرها و گرانولها
6-3- كلياتي در مورد فرآورد‌ه‌هاي جوشان
1-6-3- مكانسيم ايجاد جوش در فرآورده‌هاي جوشان
2-6-3- مواد بكار رفته در فرآورده‌هاي جوشان
1-2-6-3- منابع اسيدي
2-2-6-3- منابع بازي
3-2-6-3- چسباننده
4-2-6-3- تركيبات شيرين كننده
5-2-6-3- تركيبات طعم دهنده
6-2-6-3- رنگ دهنده
7-2-6-3- مواد افزايش دهنده محلوليت
8-2-6-3- مواد پايدار كننده
7-3- بسته‌‌بندي
8-3- انواع فرآورده‌هاي جوشان
1-8-3- پودرهاي جوشان
2-8-3- گرانولهاي جوشان
1-2-8-3- گرانولاسيون مرطوب
1-1-2-8-3- مزاياي گرانولاسيون مرطوب
2-2-8-3- گرانولاسيون خشك
3-2-8-3- گرانولاسيون به روش ذوب
9-3- آزمايشات كنترل فيزيكوشيميايي گرانولهاي جوشان
1-9-3- خصوصيات ظاهري
2-9-3- تعيين مقدار موثره دارويي
3-9-3- زمان جوشش و انحلال
4-9-3- PH محلول
5-9-3- تعيين مقدار رطوبت گرانولها
10-3- آزمايشات پايداري و تعيين غير مفيد دارو
1-10-3- آزمايش پايداري تسريع شده
2-10-3- آزمايش پايداري ادواري
3-10-3- عمر قفسه‌اي
فصل چهارم – كار تجربي
بخش دوم : مباحث تجربي
1-4- مقدمه
2-4- وسايل و دستگاههاي بكار رفته
3-4- مواد بكار رفته
4-4- تهيه پودر پوسته دانه اسفرزه
1-4-4- كنترل‌هاي كيفي و كمي شيميايي پوسته دانه اسفرزه
5-4- تعيين ريزش پودر
6-4- تهيه گرانول جوشان
7-4- آزمون‌هاي كنترل فيزيكوشيميايي
1-7-4- بررسي خواص ظاهري
2-7-4- تعيين ريزش گرانولها
3-7-4- آزمون تعيين PH محلول
4-7-4- تعيين مدت زمان جوشش و چگونگي انحلال
5-7-4- آزمون تعيين مقدار موثر دارويي
6-7-4- آزمايش پايداري
1-6-4- انتخاب مخلوط اسيد و باز در حضور اسفرزه
2-6-4- استفاده از سورفكتانت‌ها
3-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيونهاي منتخب
4-6-4- اصلاح طعم فرمولاسيون توسط شيرين كننده
5-6-4- انتخاب فرمولاسيون نهايي
فصل پنجم – نتايج و بحث
1-5- مقدمه
2-5- نتايج و بحث مربوط به مطالعات انجام شده بر روي ريزش پودر اسفرزه
1-2-5- تابعيت ريزش پودر اسفرزه
2-2-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه توسط دستگاه ريزش سنج
3-5- نتايج حاصل از بررسي ريزش پودر اسفرزه با محاسبه انديس كار و ضريب هانسر
4-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده بررسي انتخاب منابع اسيدي و بازي
5-5- بررسي فرمولاسيونهاي تهيه شده جهت دستيابي به PH مناسب
6-5- بررسي فرمولاسيون‌هاي تهيه شده از سورفكتانتهاي مختلف
7-5- بررسي فرمولاسيون تهيه شده از منابع اسيدي و بازي، طعم دهنده و شيرين كننده
8-5- بررسی فرمولاسیون جدول (13-4) حاوی شکر و آسپارتام
9-5- نتايج حاصل از نظر خواهي داوطلبين در مورد 3 فرمولاسيون
10-5- آزمونهاي پايداري تسريع شده
11-5- نتيجه‌گيري نهايي

پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.

——————————————————————————————————————-
نام محصول :دانلود پایان نامه ساخت و فرمولاسيون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه  
قیمت : 2500  تومان
فرمت فایل :ورد
تعداد صفحات:119صفحه
حجم فایل:560 کیلو بایت

قابل پرداخت با کلیه کارت های بانکی

قیمت قبل از تخفیف 10000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *