دانلود پاورپوینت نمونه داخلی و خارجی فرهنگسرا به همراه پلانها و تصاویر

دانلود پاورپوینت نمونه داخلی و خارجی فرهنگسرا به همراه پلانها و تصاویر

در این پرژه نگاهی به چند مجموعه فرهنگی داخلی و خارجی انداخته شده است که عبارتند از:

نمونه های داخلی :

1-فرهنگسرای خاوران (جوان)

فرهنگسرای جوان بیشتر بانام فرهنگسای خاوران شناخته میشود،یکی از فرهنگسراهای فعال شهر تهران است .اولین گام احداث فرهنگسرای‌ خاوران در بهار سال۱۳۷۲ ، برداشته شد و از دوازدهم تیرماه سال۱۳۷۲ ، نیز شروع به کار کرد. این فرهنگسرا به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان وجوانان جنوب شرقی تهران ساخته شده‌ است .

2-فرهنگسرای نیاوران (تهران)

فرهنگسرای نیاوران مجموعه‌ای فرهنگی است در شمال شرقی تهران. این مجموعه در دههٔ ۱۳۵۰ توسط کامران دیبا طراحی شد. زیر بنای فرهنگسرای نیاوران ۱۱۰ هزار متر مربع است که در بخش‌هایی از یک باغ خصوصی که بدون استفاده مانده بود، ساخته شد.

3-فرهنگسرا هنر(ارسباران)

این فرهنگسرا در آبان ۱۳۷۴ توسط شهرداری تهران تأسیس شد. هفت کانون هنری تجسمی، صنایع دستی، موسیقی، نمایش، معماری، فیلم و عکس در کنار واحدهای آموزشی، روابط عمومی، مذهبی و ورزش فعالیت می‌کنند.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرهنگسرا، کتابخانه با مساحت ۳۰۰ متر مربع است که دارای دو سالن مجزا برای قرائت خانم‌ها و آقایان است. کتابخانه فرهنگسرای هنر دارای ۱۲۳۰۰ جلد کتاب فارسی و ۷۲۹ نسخه کتاب انگلیسی است و روزانه ۲۱ روزنامه در آن موجود است و ۱۰ مجله فارسی و یک مجله ژاپنی به‌طور ماهانه در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار می‌گیرد.

 

نمونه های خارجی:

1-مدیاتک سندایی

در 26 ژانویه 2001 در بندر سندایی ژاپن ، یک مرکز فرهنگی عمومی چند منظوره با عنوان مدیاتک سندایی، در میان استقبال و تحسینی بی سابقه افتتاح شد.تویوایتو در اینمجموعه منحصر به فرد که نماد پیشنهاد او برایارائه یک مفهوم کاملاً جدید در معماری است، برنامه ها و فعالیت های مختلفی از جمله کتابخانه،  گالری هنری، کتابخانه سمعی و بصری، استودیوی فیلمبرداری، مرکز رسانه های تصویری و رستوران را به گونه ای سازگار و هماهنگ در هم آمیخته است. طرح این مجموعه، از میان 253 طرح رقیب در یک مسابقه عمومی که در شهر سندایی برگزار شده بود، انتخاب گردید. در مراحل مقدماتی طراحی این پروژه ، تلاش عمده ایتو برآن بود که ایده های آرکی تایپی یک موزه هنری یا کتابخانه را در هم شکند و خود ایده جدیدی را به عنوان یک «مدیاتک» در معماری، بازسازی و مطرح کند.

2-مرکز ژرژ پمپیدو

اين بناي مشهور پديده اي از معماري قرن بيست و يكم است كه ديدار از پاريس بدون ديدن آنناقص و ناتمام مي ماند. اين بنا كه از آن، هم به عنوان يك اثر باشكوه معماري و هم دستاوردي عالي و نوين در زمينه هنر و تكنولوزي ياد مي شود از برترين و متهورانه ترين آثاري است كه تاريخ فرهنگ و معماري فرانسه به خود ديده است. پمپيدو تنها رييس جمهور فرانسه بود كه جرات كرد كاخ رياست جمهوري ايزه را به ويتريني براي نمايش هنر نوين تبديل كند. وي با موقع شناسي قطعه زمين بلاتكليفي را در محله”پلاتوببور” پاريس به عنوان محل احداث مركز جديد هنر ملي برگزيد. كميته اي مركب از 15 عضو (معمار. مهندس و مدير اجرايي ) بررسي

3-مرکز فرهنگی و گالری هنری پلی کلی

زنتروم پل کلی در برن یک مرکز فرهنگی جذاب است که به منظور آشنایی عموم مردم با بیان نوع دیگری از زندگی تا کوچکترین جزییات طراحی شده است . این مجموعه علاو ه بر کلکسیونی بزرگ از آثار این هنرمند ، شامل گالری های هنری موقت ، آمفی تاتر موسیقی ، نمایش تاتر و گفتگو ، اتاق های هنری کودکان و مرکز تحقیقاتی است که همگی از طریق یک راهروی داخلی به هم متصل می شو ند . از فضاهای دیگر این مجموعه کافی شاپ ، کتاب فروشی ، اتاق تهیهبلیت ، قسمت نمایش و فضاهای تفریحی و استراحت است

دانلود پاورپوینت تحلیل فرهنگسرا، نمونه داخلی فرهنگسرا، نمونه خارجی فرهنگسرا

1

قیمت قبل از تخفیف 100000 تومان